Wednesday, September 16, 2009

After 4 Years

It's our 4th anniversary on 26th August.. tapi no special celebration was made.. disbbkan tgh pantang.. aku pun takde mood nak celebrate or wish.. Saeed jadi hadiah anniversary tahun nih pun dah cukup lumayan :) lepas pantang nntlah baru nak g celebrate kot.. boleh abg?? ;)

7 thoughts:

Farra said...

happy anniversary..ok la saeed as anniv gift tuhh..hehe

Anonymous said...

Happy anniversary Ayu...semoga jodoh kekal berpanjangan...dan bahagia bersama anak2..and Selamat Hari Raya jugak...uhukk..kali ke 4 berdendang perantau..nasib baik 2006 raya dulu balik..kalo tidak..5 kali woo..jemput datang rumah...
Azie

-ummu amin- said...

Farra, thanks! ermm.. anaklah anugerah plg berharga ye tak??

Azie, thanks and selamat ari raya jugak! bila korang nk blk msia nih?? takkan nak menetap kat sana kot? aku seganlah nak g umah mak ko.. takut dia dah tak ingat aku lagi..

Anonymous said...

EHEHE....aku ajak kau datang umah ku di siniiiii..aku skrg dah pandai masak tau..kekeke..tak rugi kau datang jejauh..alaa..mak aku ingat..ada je disebut2 kenkadang tu...kalau dapat menetap sini pun best jugak..susah la..tahler bila pakcik nak abis ni..aku pulak yang boring..enjoy raya..dan hari2 terakhir ramadhan..jeles plak dengar org msia dah start balik kampung..

-ummu amin- said...

alamak.. kalau nak aku g sana kena tunggu lama sketlah.. nak kumpul duit utk 4 tiket tau! kalau ada rezeki, aku sampailah.. ko kan dr dulu mmg teror masak.. lama betul pakcik ko tuh.. boeing pun dah abis tau! tahun nih tak boleh nak enjoy raya pun.. balik kampung pun tidak.. duklah kat shah alam nih.. org makan ketupat ngan rendang.. aku makan nasi putih ngan ikan bakar jer.. waaaa!!!

Anonymous said...

hmm..lama ke..boeing start dulu dr dia rasanya...dalam setahun gak...so logikla..baru 4 tahun ayu...hehe..standard tu..dah nak antar patutnya lepas raya ni..aku paksa gak antar..aku dah start membebel dah..selalunya aku tak campur..ni asik termenung jek..geram plak aku..
aku mana de pandai masak dulu2..skrang ni pandai skitlah..setakat nasik beriani tu sebelah mata jek..ehehe..

-ummu amin- said...

waaa.. kalau nasi beriani pun sebelah mata jer.. dah pro maksudnya tuh.. mintak2 pakcik ko tuh cepat abis.. cepat korang balik sini.. dah lama tak jmp ko.. makin kuruske dah gemuk?