Wednesday, October 9, 2013

Golden Palm Tree Resort Sepang

Rasa2nya ramai yg tahu pasal hotel 5 star nih. Mmg cantik tapi mahal sgt biliknya kan? Pada sapa2 yg teringin nak short breakaway kat sini at affordable rate bolehlah contact saya. i can give you RM400/night for Travelers Palm Villa. Published and Internet Rate as below. If you wish to book other room types, pls contact me for pricing. 







i've stay at 2 bedroom villa. mmg selesa sbb budak2 boleh tido kat 2nd bedroom and kami tido kat master bedroom. kat sini, boleh sewa basikal utk move around and ada infinity pool as well as kids club.

6 thoughts:

eLLe said...

waa menariknye ayu...mmg plan nak giii ponn..juz xtau bile...

Idayu Md Nor said...

shelly, kalau nak gi just inform two weeks in advance sbb takut tarikh full... kat situ best gak.. ada gokart, atv etc.. tp yg tuh kena byrlah

Yana Halim said...

wah....baru tau ayu ada blog. hehe.. nak try jugak stay kat situ. rm400 ye?

Idayu Md Nor said...

hehe.. dah lama ada. cuma tak aktif cam yana. haah, kawan2 harga RM400 je

Smiley said...

Ayu, nak laaaa

Idayu Md Nor said...

farra, email dates.. kena check dulu