Tuesday, July 1, 2008

We're in the 7th Place!!

Alhamdulillah, the Cutefam 2008 contest ended last Saturday. And to my expectation, i did not managed to get the first place!! Argghhhh!!! Tensen jugak rasa sbb mmg aim nakkan hadiah Gold Coast tuh.. tapi perancangan Allah tuh lebih sempurna.. semua yg terjadi mesti ada hikmahnya ye tak? (maybe Allah dah takdirkan our gold coast trip will be 100% sponsored by my hubby :) ) anyway, we get the 7th place which happens to be my hubby's fav numbers. so, to those who have voted us day and night...

THANK YOU SO MUCH!! (tak dapatlah nak bagi ole2 dr gold coast)

9 thoughts:

aida said...

ayu.. aku baru nak promo gambar ko kat blog, rupanya dah keluar result
wah, aku hari-hari masuk office gi klik button vote kat gambar hang. tak rugi la memang tempat ke 7.. *PEACE*

P/s: kiss amin from auntie aida

Ummu Auni said...

okeylah tu no 7...dari no 30...semi finalist pulak tu :)

mama ibrahim said...

kak ayu, tahniah! nombor kesukaan saya gak tuh.. hehe tahniah amin.. insyaAllah ada rezeki, leh masuk contest yg lain plak kan..

-are you- said...

thanks semua!

Aida, ko lmbtlah... anyway thanks sbb jadi pengundi setia amin :)

Aini, tulah.. alhamdulillah dapat no 7 gak dr dpt saguhati jek... cuma biasalah manusia nih susah nak rasa bersyukur

nabilah, azam thn depan nak msk lagik.... :)

hanis said...

tahniah ayu yek...kira hebat tu dapat top 10.Tahun depan top 5 merangkap juara plak yek...hehehe ;)

leoviolet said...

Bravo!!! Amin letih tgn uncle auntie vote nih...dapat no 7 ok lah tu top 10..xper tahun depan cuber lagi kay..salamzzzzzzzzz

supermummy said...

congrats! no 7 pon mesti dapat hadiah kan..heheh

diha fitri said...

Ayu, Dumex and Jonhson & Johnson is having their baby contest too...xtry ke?

-are you- said...

Diha,

J&J tuh dah join dah.. hantar 4 entry... Dumex tuh pulak mmg nak join tapi Amin tak minum susu formula.. kalau beli dumex tuh tak tahu nak jual kat sapa nanti... hadiah dia mmg best! arituh jln2 kat ikano, join contest world of cartoon pulak... pics amin lawa2 semuanya, smp tak tahu nak pilih yg mana satu... doa2kanlah amin jadi baby of the year ye!