Monday, June 9, 2008

We're in the top 30 semi finalist! pls do vote us as much as you can... thanks a lot in advance!




















CuteFam 2008 Photo Contest is brought to you by TheLilCaliph.com



Organizer :







Main Sponsor :






6 thoughts:

aida said...

yey!!!

hari-hari dok gi vote hang.. will support you ayu :)

-are you- said...

thanks a lot aida!! mmg wajib bagi ole2 kalau dapat g gold coast nih :)

fadznida said...

kak ayu kata pakai NGV ek?
tak banyak supply kan? stesen minyak mana akak pegi? berapa kos pemasangah ngv equip tu?

-are you- said...

Cord, dah dekat 2 thn akak pakai NGV. Supply skang dah makin byk. kat shah alam nih berlambak tpt isi NGV. NGV ada kat Petronas jer. kalau kat area2 kinrar tuh ada kat jln klang lama satu n satu lagi dkt2 bandar bukit puchong. kalau cam persona akak kos pasang RM 4500. tuh yg mixerlah kalau injection lagi mahal. nak info boleh gi website ngv community http://www.ngvcommunity.com/

Ummu Auni said...

ayu, hari2 aku vote ko ni...isk isk..semangat nak bagi member menang

-are you- said...

aini, thanks 4 voting us.. tapi rezeki dapat no 7 jer.. well, kira oklah tuh dr tak dapat langsung ye tak??