Wednesday, May 21, 2008

Amin @ Ikea

lepas balik dr AFamosa Resort, on Sunday tuh kiteorg gi Ikea pulak. Saja jer jalan2 sbb my mom mengidam nak makan karipap n aiskrim Ikea. Mmg just window shopping activity. Jalan2 tgk barang pastuh beli karipap, aiskrim n hot dog. Amin punyalah suka dapat mkn aiskrim sendiri smp comot2 muka.




3 thoughts:

supermummy said...

pandainya anak awak makan ice cream...anak kita makan ice cream takut selsema pulak sebab dia tak tahan sikit...hehe..apa2 pon saya add blog awak dkt saya punya blog..http://malaysiansupermummy.blogspot.com..kalau rajin dtg la ye..hehe

aida said...

tahniah ayu dpt jadi semi finalist.. aku tgh sibuk vote ni, kalau gi australia, jgn lupe bawa balik ole-ole.. hiks

-are you- said...

thanks aida, aku baru dpt check mlm nih sbb aku demam arinih.. terkejut gak tgk pic kiteorg kat atas skali. thanks 4 voting..