Friday, October 11, 2013

Golden Palm Tree Resort lagi

well, kalau ada yang tertanya2 nak buat apa kat sini since it's quite far.. kat sini ada extreme park disediakan kat parking area.. kena naik van dari lobby utk ke sini.. here it's offer activities as below, tapi kena bayar sbb it's run by sunway management, bukan under hotel.

pic courtesy from Golden Palm Tree Resort website

kalau nak makan pulak, mmg banyak seafood restoran kat luar hotel.. walking distance is restoran Wak Lan Bayu Malam, kiteorg tak pernah try lagi tapi tgk review kat google ada kata sini pun sedap and murah sket dr HM Bagan Lalang tuh (yg nih aku setuju mmg mahal)

kat hotel nih, ada gak sedia servis basikal FOC. bolehlah kalau nak round2 hotel dgn basikal.. kids club agak jauh jugak, tapi boleh je mintak van hotel hantarkan. pernah letak amin n saeed kat situ sementara kiteorg dgr ceramah. dalam tuh mcm2 mainan ada, cuma waktu kiteorg dtg tuh PS3 dia tgh repair. kalau tak seronoklah budak2 tuh main games.

so, sapa2 yg nak booking ini cara2 nya

1. please booking 2 weeks in advance
2. email below details to wardah15@yahoo.com
    a. name
    b. i/c no
    c. e-mail
    d. tel no
    e. 3 choices of preferred dates of check in/check out
    f. total numbers of person (adult and kids)
3. if date given is available, you need to make full payment to my account (will be advised later)
4. booking detail will be sent out to you once payment made
5. pack your bag, check in and have fun!

and did i tell you that the rate of RM400/night is inclusive breakfast for 2?

2 thoughts:

Smiley said...

Ok noted ayu..kite nk book CNY bole x

Idayu Md Nor said...

date? nnt ayu tanya hotel dulu..