Wednesday, August 25, 2010

like mother like son??

menunaikan hajat ummu aisyah yg nak tgk pics ummu saeed masa baby2 dulu, subuh tadi sempatlah mengscan pics2 zmn cute mute ku dulu :) ada tak sama ngan saeed?





9 thoughts:

Ummu Auni Afif said...

kalau org kata adik beradik pun, aku percaya. cuma ko nampak girl sebab rambut kembang :D

Hany FF said...

sebijik. hehe!

Farra said...

sebijik lg sejibon!!! kiuttttt geram cubit boleh? haha

nadrah said...

hahahahahha tenkiu2... ya Allah, mmg sebijik sejibon sejibam... klon apa? You look soooooooo much like Saeed! err or the other way round?? :p

-ummu amin- said...

kira mmg potostat abislah ni ek..

farra, nak cubit yg mana satu? jgn umminyer dahlah :)

nad, mestilah saeed yg ikut akak..

ieka said...

kalau buat dua2 gambar in black and white orang tak tahu mana satu gambar baru mana satu gambar lama.. :) memang anak mak.. hehe

aida said...

ayu, comelnya masa kecik.. ish, cam anak patung.. ish ish

y@tipruzz said...

sejibik!!!

-ummu amin- said...

ieka, good idea.. boleh try nih :)

aida, mmg comel pun.. dah tua ni jer dah tak comel.. smp abg aku dulu selalu remarks 'kalaulah aku tahu ko buruk bila besar, aku awet ko masa kecik2 dulu' isk3x