Tuesday, September 15, 2009

ni abg amin

Amin teramatlah sayang sgt dkt Saeed.. asik nak cium ajer.. smp ngeri ummi tgk cara dia cium.. takut adik terhempap jer.. pastuh suka sgt berborak dgn adik.. antara dialog dia


'adik.. adik bukak mata yer.. nih abg amin'
'adik.. abg amin akai aju upin ipin'
yang si adik pun bagi respons baik kat abg.. duk tgk jer muka si amin kalau amin cakap ngan dia..




4 thoughts:

eLLe said...

alaa sweetnyaa :)

nadrah said...

wahh, mesti amin rasa macam amazing jee ada baby kat rumah tuh.. tak sabar nk tgk aisyah pulak nnt, mesti dia pun macam pelik2 sikit, ada live baby doll depan mata. Berjaya jugak kak ayu deliver normal, i cant imagine. tapi alhamdulillah sebab tak payah dok labour room lama2 :) tidak sabar mahu berjumpa..

-ummu amin- said...

Shel, mmg teramatlah sweetnya.. nasib baik dia tak jealous ngan Saeed..

Nad, aisyah mesti lagi bijak bila ada adik nnt.. yerlah, vocab dia pun dah bykkan. Alhamdulillah, boleh normal.. berkali ganda kurang sakit dari caesar tau! kita jmp pas akak pantang ek masa raya nnt! i calling2 u nnt :)

Farra said...

sweetnyaaaa...