Tuesday, October 19, 2010

RED ALERT!!!

Stok susu aku secara rasminya habis semalam dan arinih hasil perahan cuma dapat 3oz (one of the reason sbb bateri pam out). susahnya hati ummi.. camana nak stock up balik ni yer? actually, lepas raya arituh, cuma dapat pam sekali je sehari. kalau buat 2 kali sure 2nd time tuh tak dapat byk pun. saeed mlm skang pun dah boleh minum air masak jer. kalau tidak, asik nangis jer cam tak cukup susu. siannyer anak ummi.. tak boleh jadi nih.. nak kena ikhtiar bykkan susu balik... nasib baik besok smp end of weekend ummi cuti. kawan2 ada idea??

3 thoughts:

aida said...

saeed dah umur berapa ayu?

aku rasa mmg kena pam je macam kau biasa buat tu, tambah pumping session. kalau anak dah besar ni, B tu nak bengkak susu susah sikit..

-ummu amin- said...

saeed baru jer nak masuk 14 months. tulah.. kadang2 malas betul nk pump huhu

Zuedin said...

chaiyok chaiyok kak ayu

bleh nye... oo ye ku pencen sudah mengepam di opis sejak wafiy masuk 27 bulan