Wednesday, February 4, 2009

Tag 5

Sorry K Hanis, harinih baru sempat jawab tag nih...

1. Copy badge "2008 cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkn di blog anda

Thanks ye K Hanis..


2. Link / n citer kan kembali siapa yang memberi award ini kpd anda.

Yg beri award nih ialah K Hanis. Ex-MMU jugak cuma lain course. Kenal melalui En H.


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta /hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di tag)

i. Fakta - Ibu saya seorang chinese yg diambil menjadi anak angkat oleh keluarga melayu slps lahir. Itu sbb rupa saya mcm chinese. ramai yg mistaken ingat saya convert.
ii. Fakta - Saya adalah anak bongsu dari 4 org beradik.

iii. Hobi - Suka memasak sbb hubby n anak saya sgt suka mkn :)

iv. Fakta - Saya akan cuba sedaya upaya untuk memenuhi kehendak org yg saya sayang wpun kadang2 smp menyusahkan diri sendiri

v. Fakta - Ramai kata saya nih matang dan keibuan.. wallahualam

vi. Fakta - Saya seorang yg pendiam dan org yg tak kenal mungkin akan kata saya seorang yg garang

vii. Fakta - Saya seorang yg pantas buat kerja esp related dgn Excel (my boss slalu remarks yg saya buat keje cepat )

viii. Hobi - suka mengumpul majalah tapi slalu tak sempat nak baca :)

viiii. Hobi - suka berjalan makan angin/window shopping dgn family

x. Hobi - surf internet.


4)pilih 5 penerima award seterusnya n nyatakan di blog anda.


i. Mama Ibrahim
ii. Ummu Auni
iii. Diha
iv. Hany
v. Siti
5)jgn lupe melawat blog kawan anda yg telah di tag n menyatakan dia telah telah di tag.
InsyaAllah.. in progress.. :)

5 thoughts:

unique1012 said...

Kak Ayu,
Thanks ye, nanti insyaAllah saya buat ye..

Farra said...

ayu suka majalah apa??

-ummu amin- said...

Setakat yg kumpul..
Pa&Ma, MamiBaby, Anis

CatlinaFly said...

salam kenal...blog walking :) jwb tag mmg seronok tapi kekadang kene 'berhutang' dulu hehe..ade mase baru buat!

hanis said...

ayu...thanks reply tag tu...padanlah rupa mmg chinese abih....mmg anak chinese punnnn :)...so trjawablah teka-teki nape ayu ni putih melepak...hehehhe