Tuesday, February 3, 2009

About Baby

Kalau sapa2 perasan, my due date kat counter tuh dh berubah ke sept. nak dijadikan citer, last friday, pergilah first check up utk 3 bln. bila doctor scan, rupa2nya baby kecik lagik. lom smp 3 bln pun.. doc kata maybe br 9 weeks. so, my new EDD maybe on 5th sept, tuh pun tak confirmed lagik sbb doc suh dtg lagi skali next mth utk scan and confirmkan EDD. walau apapun tahun nih tak berayalah kiteorg... sian kat my MIL la.. tak dpt balik beraya.. kena jaga org pantang..

7 thoughts:

Farra said...

last peod awak bila?

emm..kita tak pernah plak scan to know EDD :D

-ummu amin- said...

last period oct. tapi period kita nih mmg tak regular, so maybe ovulation bln 11 kot. doc tu yg sibuk nk scan utk decide edd :)

hanis said...

ummu amin dtg blog akak yek...main tag 5 :)

Farra said...

OoO..kita last 3 nov..patutnya sama la due datE KITA eh..tapi kita tak scan pon to decide edd..based on previous experience tak berubah ponn

shizukana studio said...

salam..k ayu,jun just sedar akak ade letak komen kat website jun sal amin menang tempat ke 7..harini baru sedar..hahah akak pun dah nak dpt second baby..boleh la shoot lagi second baby akak..hehe anyway..jun dah jadi lecturer skang ni:)

IeNa said...

weh..korang sumer pakat2 mengandung ramai2 ker skang ni....jie pregnant, ika pregnant, farra pregnant...waaa....camni aku pun nk pregnant jugaklaaa muehehehe

-ummu amin- said...

Farra,
Lebih kurang samalah agaknya.. berangan gak kalau dpt bersalin on 09.09.09.. cantik date tuh :)

Jun,
Wsalam.. ermm..berkat pic awak yg cantik tulah akak menang.. akak nk mtk edit pics2 tuh bolehke?? akak tahu awak dah jd lecturer.. slalu gak tgk website n fp awak

Siti,
Ika pregnant gakke? wah2.. meriah sungguh tahun nih.. kalau berani mehlah join the gang :D