Wednesday, April 25, 2012

Tension...

tensionnyerr!! plan to celebrate birthday yg terburu2.. last2 tersilap booking hotel yg takde sijil halal. pas booking baru teringat nak check kat website JAKIM and proven hotel tuh takde lagi sijil halal. kad kredit dah dicaj n booking cannot be cancelled. kalau cancel pun, without refund. iskkk... napalah tak check dulu!!.. call hotel n diaorg kata diaorg tgh dlm proses mohon sijil, tapi lom dapat result lagi. mintak bagi informal result pun takde.. so, last choice terpaksa postpone ke tarikh lain.. memandangkan amik bday package, so the nearest and available is masa bday hubby on oct nnt.. and the hotel is Gold Coast Morib.. to my geng, nasib baik kita tak jadi buat reunion.. kalau tak rugi jer booking smp 8 bilik!!!

3 thoughts:

aida said...

alhamdulillah, mujur ayu cepat check...

Ummu Auni said...

ya Allah, ayu, mujur kau prihatin bab2 ni, dan ada hikmah kita tak jadi reunion

-ummu amin- said...

Aida n aini, alhamdulillah Allah tunjukkan jalan. Pas booking rasa tak sedap ati, tuh yg terus check kat website jakim. Alhamdulillah, skang dh senang. Kalau dulu mana kita nak tahu hotel tuh halal ke idak...