Saturday, January 8, 2011

Azihan & Hafizah Part II

The night before, kami ke dewan utk tgk mak andam pasang pelamin n tolong in laws angkat brg2 yg dibawa dr rumah. disebabkan ada org main badminton, keje2 pasang pelamin start kul 11 mlm. agak lewat.. kami tunggu smp kul 12 lebih jer.. pastuh tinggal BIL n SIL smp siap..

Hari yg ditunggu2 akhirnya tiba.. pagi2 lagi hubby dah keluar utk htr MIL n SIL ke dewan. aku kat umah siapkan budak2 dulu.. kul 10 lebih baru kami smp ke dewan. saeed cukup excited test berjalan.. asik berjalan pusing satu dewan.. suka betul dia!

majlis habis dlm kul 4.. hubby tolong hantar MIL, atuk, ucu n uda balik dulu. disebabkan keletihan saeed tertido sendiri kat tgn aku.. amin pulak baru ingat nk mkn.. masuk kete terus tido.. letih betul kiteorg mlm tuh...

2 thoughts:

aida said...

amin tu makin besar dah mcm muka kau la plak

-ummu amin- said...

ye ke aida? ermm.. tapi mmg anak ummi yg sorang nih.. manja sgt