Saturday, January 30, 2010

Happy Birthday Auntie Seha!!

Last wednesday was my best fren's besday... lambat wish sbb terlupa n kepenatan sgt mlm tuh.. ajak seha bfast pagi tuh tapi dia pose pulak.. so, terus plan ajak dia berbuka.. lepas berbalas2 emel, akhirnya kiteorg decide makan kat restoran nelayan kat tasik titiwangsa.. lepas maghrib kiteorg amik seha kat umah dia... amin walaupun dah lama tak jumpa auntie seha, tapi cepat mesra.. mula2 jer malu nak cakap.. tapi pastuh makan pun nak auntie seha yg suapkan.. food sedap tambahan ummi mmg kelaparan sbb tak mkn nasi dr pagi.. auntie seha yg 'diet' cuma mkn steamboat n ratah lauk.. tak tahulah kenyang ke tak..

masa htr seha balik, aku wishlah happy birthday n suh amin wish skali.. then seha cakap kat amin..'happy birthday to you too next week' (birthday amin will be next tuesday).. then, amin terus cakap 'auntie, tak bagi hadiah pun'  isk anak aku nih.. pandai demand pulak :)

Saeed di tepi makanan smbl menyusu

aksi2 manja amin dgn auntie seha

kami berempat

2 thoughts:

AriaTinta said...

hahahaha .....yg terkujat tu...dia tanya uncle kat mana....kekeke..terkedu teman sekijap!!!

-ummu amin- said...

seha, sorilah anak aku keluar statement camtuh.. dia dah biasa g umah kwn ummi n abah dia mesti ada uncle n auntie :) btw, tuh kira doa jugak tuh :) :)