Friday, July 24, 2009

Philips Avent iQ Bottle Warmer

This entry is for Farra.. nilah warmer yg kita pesan dengan Nabilah dr UK.. masa tuh model nih lom smp Msia lagi.. ada model yg lama jer.. tu pun mahal RM227.. bila tgk kat UK murah.. tuh pesan dgn nabilah.. dapatlah model baru RM 180.. arituh masa beli brg2 baby, byk kedai dah ada model baru nih.. yg model lama diaorg dah tak jual.. harga kat sini RM 330 rasanya.. mahalkan?

Ni model lama
Ni model baru yg ayu beli

3 thoughts:

Farra said...

Ooo canggih ni....good price tooo

sekarang kita tgh survey website ni: http://mesyababy.blogspot.com/2009/07/avent-warmer-good-condition.html

avent warmer used good condition..tapi belum beli lg la..nampak ok gak..

what say u?

Farra said...

eh ayu, tolong citer psl set afiat too..ramai dealer set bersalin dah contact ku..ku je susah buat pilihan :D

-ummu amin- said...

ermm.. harga dah murah dah tuh.. cuma model yg nih byk jugak weakness kalau farra baca review.. some of the reviews yg ayu jmp:

1. takde timer
2. tak auto off - kena keep on eye kalau tak boleh terover heat

pasal afiat tuh, nak kena tanya blk mak bidan.. sbb arituh dgr set dia thn smp 44 hari n harga lagi murah dr brand2 yg lain.. ada pilis and param.. tp nnt ayu confirmkan balik yer.. brand2 yg lain tuh ada gak survey tp byk takde pilis n param.. diaorg supply minyak jer..