Wednesday, May 6, 2009

Giveaways by LilCaliph!

To all, pls do spare some of your surfing time to visit thelilcaliph.com everyday as they're having promotions in celebrating their 2nd anniversary. lots of gifts and cash will be given away and i do hope i'll be one of the lucky winners...

6 thoughts:

ummumishkah said...

happy belated birthday...
moga yang berlalu penuh dgn keindahan dan yang mendatang penuh dengan sinar...

-ummu amin- said...

amiin... n thanks ummumishkah!

unique1012 said...

salam kak ayu,
baru2 ni adala sy ada check harga bottle warmer Avent tu kt Asda & Tesco, dalam 20gbp satu.. then yg medela pump tu, takdela jual in store, adala check kat mothercare online harga cam 250gbp, sbb tak pergi mothercare store lg stakat ni..

-ummu amin- said...

wsalm nabilah.. rasa2 kalau convert to RM plus shipping ke msia baper ek total dua2 tuh..

unique1012 said...

salam kak ayu,
rasanya kalau convert RM + shipping lebih kurang dalam 1800.. tp itu anggaran je bila tengok kt Royal Mail UK sbb tak tau berat sbenar.. sampai dalam 2 bulan.. sy rasa lebih mudah akak beli kt Msia sbb kalau rosak ke apa ke bleh terus je gi tukar..

unique1012 said...

Salam kak ayu,
ada award utk akak, singgah blog ya :)