Saturday, September 13, 2008

Dua kali

Dah 2 kali dah nih... first arituh bos reject dgn alasan yg plg tak munasabah bagi aku... adake dia boleh brainwash aku cukup2.. manager aku lagilah kesian, tak pasal2 dia kena marah lagi teruk dari aku.. tak fahamlah aku dia nak apa sebenarnya.. alasan2 dia semuanya tak justified.. awak muda lagilah.. baru kejelah.. kena cari bos yg berimanlah.. aku iakan ajer.. malas nak cakap byk.. aku tahu kalau menjawab pun bukannya boleh ubah keputusan dia.. last skali dia kata.. oklah Idayu, k *** rasa k *** tak akan r*****e you kali nih. aku pun angguk n kuar dr bilik dia. my hubby marah betul.. tapi boleh buat pun kan???

last week jadi lagi skali.. kali nih org lain pulak... aku dah sound awal2 kat dia yg bos aku takkan kasi punya.. tapi dia insist jugak n willing utk jmp my bos.. so, aku ikutkan jerlah.. tetiba on monday dia panggil aku bgtau yg bos aku setuju.. WHATTT!!! apa mimpi dia pulak ni?? senang2 jer lepas pulak.. org tuh kata bos aku ok jer with extra conditions of course.. so, alhamdulillah. Allah yg lebih mengetahui... manager aku pun terkejut dengar.. tetiba jer senang jer...

kuasa Allah... siapa boleh lawan ye tak???

2 thoughts:

Ummu Auni said...

kenapa? bos ko tak bagi cuti ker? story morry la lagi

-ummu amin- said...

bukan tak bagi cuti.. adalah citernya.. tak boleh nak stori lebih2 kat sini lagi.. benda lo jadik.. nnt kalau dah confirm aku stori panjang lebar kat sini ok?