Monday, July 5, 2010

My Freestyle

Dah seminggu breastshield aku koyak.. bila pam sure dapat sikit jer, so, terpaksalah buat single pumping.. last weekend puas cari kat kedai, tp semuanya takde samada dah abis ataupun mmg tak jual.. akhirnya, aku call medela office kat ampang.. nasib baik ada, tapi nak kena g belilah.. dah roger hubby utk amik cepat arinih coz office diaorg tutup kul 5.30ptg.. mtk2 bos bagi balik awal.. kalau tak susahlah nak buat projek minggu nih.

ermm.. cepat pulak koyak breastshield kali nih.. ke sbb nama dia pun softfit.. so, mmg sensitif kot..
hasil harian 10oz++

tapi bila dah koyak (nampak tak selofan tape tuh??)
dapat 2oz++ jer utk bhgn yg koyak tuh.. :(
tapi bila buat single pumping.. dapatlah 5oz++ balik :):) cuma amik masa lama lah, sbb kena pam 2 kali

4 thoughts:

husna said...

Ayu 10oz tu kau dpt sekali perahan atau total utk sehari?

-ummu amin- said...

husna,slalunya sekali perah dapat 10oz.. tapi aku nih malas nak pam... sehari max aku pam 3 kali jer.. tghari kat opis, ptg dlm kete n kdg2 mlm pas dinner

-ummu amin- said...

husna,
10oz tuh skali perah, tapi aku malas pam, max 3 kali jer sehari aku pam. tghari kt opis, ptg dlm keter n mlm pas dinner

Ina Hashim said...

salam ziarah...wah 10oz ye...x sabar nak guna FS gakpas bersalin nnti