Tuesday, December 30, 2008

Reunion Tmn Dahlia - 22nd Nov 2008

Another reunion with housemate in Tmn Dahlia. Kat MMU dulu 3 kali pindah tpt.. masa mula2 masuk MMU dapatlah duduk kat hostel sethn. second year dah kena pindah luar sbb MMU tak cukup hostel utk cater semua student. so, hostel cuma utk freshie ajer... duk kat hostellah kenal kawan2 yg akhirnya jadi housemate kat tmn dahlia. rasa2nya dekat 6 bulan gak duk sorang2 kat hostel sblm azie pindah masuk hostel. dapatlah roomate... first house, tak ingat nama jln dah.. tapi yg pasti area rumah baru,double storey... satu umah dok 9 org... aku, azie, seha, jie, paie, husna, aida, aini n siti. sewa dlm sethn pastuh half of the gang pindah ke cyber.. so, kena cari housemate baru.. pindah lagi umah lain, 1 1/2 storey.. kwsn umah lama.. duk 10 org.. dr umah lama cuma aku, azie , aida n aini jer yg tinggal.. seha, jie n siti pindah cyber.. husna masuk hostel balik.. second house nih slalu bersilih ganti org.. sap2 junior yg pindah cyber.. kiteorg gantikan dgn freshie.. bila kira2 blk ada 14 org total semuanya... so, bila keay suggest buat reunion, mmg susah nak implement sbb masing2 ada hal.. akhirnya dapat jugak organize reunion thn nih.. buat kat chicken hartz, sunway pyramid.. tak semua dpt dtg.. tapi meriah jugaklah.. supposedly nak buat kat restoran nelayan kat tasik titiwangsa, tapi rest tuh fully booked pulak.. so, terpaksa tukar ke chicken hartz.. yg datang aida, aini, mean, huda n dayang. yg tuh pun dah buat chicken hartz huru hara.. harap2 next year dapat jmp lagik n lagi ramai yg dpt join...

5 thoughts:

supermummy said...

eh saya pon mmu dulu..tapi mmu cyber..awak mmu mana ye?

Ummu Auni said...

ayu, wah wah keluar tv ek, dgn hubby..hehehehe...

diha_fitri said...

eh, bila kuar tv? which programme?
alamak...we missed it, ek?

-ummu amin- said...

supermummy, saya mmu melaka. awak batch bila ek?

ummu auni,dah kuar ek? aku pun tak perasan. kuar masa news ke ek? husband aku kena interview arituh.. join seminar tarannum ust radzi arituh

diha, kiteorg pun tak dpt tgk.. ntah camana rupa agaknya..

Ummu Auni said...

keluar hari program tu juga. masa tengok berita tv9. cubalah cari kat website tv9. muka ko dua kali appear, azirul masa interview tu..